Kære værdsat klient, på grund af feedback fra Gæster, der har sluttet sig til os på tour, venligst tilbringe et øjeblik læsning og anerkende de nedenstående punkter, før udøver og foretage en tour valg med os.

Jeg har læst og er enig med ovenstående.
  1. Vores åbningstid er mandag-fredag, 08h 00 – 17h 00. RSA tid. Undersøgelser over en weekend, vil være svaret på første ting på mandag morgen. Vores cellphone booking linjen er operationelle fra 08h 00-19h 00 på hverdage og 09h 00 – 16h 00 i weekenden.
  2. Vores ture er booket på en først til mølle, først tjene grundlag. For at undgå skuffelse book venligst i forvejen. Ankomst uden en booking vil ikke blive garanteret tilgængelighed, selv om vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dig hvor vi kan.
  3. Gratis overførsler fra vores Café i Cape Town er også booket på en første komme, mølle basis, og vi kan ikke garantere plads vil være tilgængelig med sent bookinger. Bussen afgår på sæt gange, så vær opmærksom på du måske nødt til at vente på andre tour grupper for at afslutte cykling før afgang tilbage til Cape Town. Bemærk, at vi VIL IKKE ændre shuttle afgangstider til at imødekomme specifikke behov. Hvis du er i tvivl, kontakt os for at booke en privat skræddersyet tur oplevelse, der bedst passer til dine unikke krav.
  4. Vores grupperejser har start-/ sluttidspunkter, sæt vingårde eller godser besøgte samt angive afstande cyklet. Disse oplysninger er alle tilgængelige på hver enkelte tour side. Hvis du har booket på en gruppetur, Bemærk venligst at vi VIL IKKE ændre tour til at imødekomme specifikke behov. Hvis du er i tvivl, kontakt os for at booke en privat skræddersyet tur oplevelse, der bedst passer til dine unikke krav.
  1. Så meget som vi gerne vil, har vi ingen kontrol over vejret. Det er generelt varmt (25-35' C) under vores sommermåneder, og ofte regnfulde i vores vintermåneder. Vær opmærksom på dette. Du vil modtage vores "regnvejrsdag" politik, når du har foretaget en reservation, eller du kan se det på vores hjemmeside under"Om os”.
  2. Vores rejseledere er først og fremmest cykler guider. De er ikke tilladt at drikke vin, når de arbejder som det ville være uansvarligt. Vi beder vores gæster at ikke fornærmet når de afvise at deltage.
  3. Hvis du gerne vil opleve mad/vin bindinger, dybdegående vinsmagninger og en mere upmarket erfaring, venligst bestille en luksus tur eller bede os om at tilpasse en tour for dig. Vi er stolte af prisoverkommelighed af vores ture og tilbyder 3-5 stjernede muligheder.
  4. Vinsmagning er målet. Vores ture fremvise en række vine der passer til enhver smag. Hvis du ikke nyde en vin, det ikke betyder kvaliteten af vinen er ringere, som alle godserne valgt er award vindende velrenommerede virksomheder – hvis du er i tvivl, lad os vide så dine præferencer, og vi vil sammensætte en privat skræddersyede tour bedst passer til dine smagsløg, og mulighed for ridning.
Jeg har læst og er enig med ovenstående.

Vi er her for at hjælpe hvor vi kan og har haft tusindvis af tilfredse kunder på tur med os. Hvis du er usikker på noget, drop venligst os linje, og vi vil gerne hjælpe hvor vi kan.