Kära värderad kund, på grund av feedback från gäster som har gått med på turné, vänligen spendera en stund läsning och erkänna den nedan punkter, innan den bedriver och att göra en tur val med oss.

Jag har läst och samtycker till ovanstående.
  1. Våra öppettider är måndag – fredag, 08h 00 – 17h 00. RSA-tid. Förfrågningar över en helg, kommer att besvaras först på måndag morgon. Vår mobil bokning linje är operativa från 08h 00-19h 00 på vardagar och 09h 00 – 16h 00 på helgerna.
  2. Våra turer är bokade på en först till kvarn, först till kvarn basis. För att undvika besvikelse Vänligen boka i förväg. Ankomster utan en bokning kommer inte vara garanterad tillgänglighet även om vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose du varhelst vi kan.
  3. Gratis transfer från vårt Café i Kapstaden är också bokade på en först till kvarn, grund, och vi kan inte garantera utrymme kommer att vara tillgängliga med sena bokningar. Pendelbussen avgår vid set gånger, så Observera att du kanske måste vänta på andra grupper att avsluta cykling innan avresa tillbaka till Kapstaden. Observera att vi KOMMER INTE ändra de transfer avgångstiderna att tillgodose specifika behov. Om du är osäker, kontakta oss för att boka en privat skräddarsydd tour erfarenhet som bäst passar dina unika krav.
  4. Våra gruppresor har start-och/eller sluttider, set vingårdar eller dödsbon besökte samt ange avstånd cyklade. Denna information är alla tillgängliga på varje individuell resa sida. Om du har bokat på en gruppresa, Observera att vi KOMMER INTE förändra turen att tillgodose specifika behov. Om du är osäker, kontakta oss för att boka en privat skräddarsydd tour erfarenhet som bäst passar dina unika krav.
  1. Lika mycket som vi vill, har vi ingen kontroll över vädret. Det är allmänt hot (25-35' C) vår på sommaren och ofta regnigt i vår vintermånaderna. Vänligen var medveten om detta. Du får vår policy för "rainy day" när du har gjort en bokning, eller du kan visa det på vår hemsida under"Om oss”.
  2. Våra guider är först och främst cykel guider. De tillåts inte att dricka vin när de fungerar som det skulle vara oansvarigt. Vi ber våra gäster att inte ta illa upp när de avstår från att delta.
  3. Om du vill uppleva mat/vin ihopkopplingar, djupgående vinprovningar och en mer exklusiva erfarenhet, vänligen boka lyx tur eller be oss att skräddarsy en tur för dig. Vi är stolta över överkomliga priser på våra turer och erbjuder 3-5 stjärniga alternativ.
  4. Vinprovning är målet. Våra turer visa upp en mängd olika viner som passar alla smaklökar. Om du inte åtnjuter ett vin som detta inte innebär kvaliteten på vinet är sämre som alla ständerna valt är award vinnande välrenommerade anläggningar – om du är osäker, låt oss veta vänligen dina önskemål, och vi sätter ihop en privat skräddarsydd tur för att bäst passa dina smaklökar och rider förmåga.
Jag har läst och samtycker till ovanstående.

Vi är här för att hjälpa varhelst vi kan och har haft tusentals nöjda kunder på turné med oss. Om du är osäker på något, släpp snälla oss linje, och vi hjälper gärna varhelst vi kan.